Τηλ: 210 6008899
eleni@chrysikaki.gr
facebook

ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Το ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ βρίσκεται στην οδό Χίου 47Α, στην Αγ. Παρασκευή. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και τα αποτελέσματα έχουν καθιερώσει το ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ως ένα από τα καλύτερα σχολεία ξένων γλωσσών στα βορειοανατολικά προάστια.

Στόχος

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να εμπνέουμε τον μαθητή, δίνοντας κίνητρα για μάθηση. Η βιωματική διδασκαλία, τα project και η χρήση των πιο εξελιγμένων μεθόδων διδασκαλίας κάνουν το μάθημα αποτελεσματικό και ευχάριστο.

Συνεργασίες

Το ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ είναι μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, του Γαλλικού Ινστιτούτου (I.F.A.), του Ιταλικού Ινστιτούτου, του Ινστιτούτου Γκαίτε (Goethe Institut) και του Cervantes της πρεσβείας της Ισπανίας. Είναι μέλος του Europalso. Οι μαθητές του σχολείου συμμετέχουν σε εξετάσεις των παραπάνω επίσημων φορέων και παίρνουν πτυχία που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επίσης, το ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ είναι επίσημος συνεργάτης του Ελληνοαγγλικού Συμβουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές του σχολείου εκπαιδεύονται από συνεργάτες του Πανεπιστημίου Cambridge και συμμετέχουν σε εξειδικευμένα σεμινάρια εξετάσεων.

Διδακτικό προσωπικό

Το ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ στελεχώνεται από αυστηρά επιλεγμένους καθηγητές υψηλού επιπέδου, πτυχιούχους φιολογίας, οι οποίοι επιμορφώνονται διαρκώς σχετικά με τις εξελίξεις στη διδακτική και την μεθοδολογία των ξένων γλωσσών.

Μέθοδοι διδασκαλίας

Το σχολείο μας χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας όπως διαδραστικούς πίνακες, ηλεκτρονικά βιβλία (ebooks), μεθόδους e-learning και επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality), πρωτοπορώντας στον τομέα της εκπαίδευσης.

H Διεύθυνση

Ελένη Γ. Χρυσικάκη
Διεύθυνση

Η κα Χρυσικάκη είναι  πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αριστούχος του Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΕΑΠ στο τμήμα Διδακτικής της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας με εξειδίκευση στη χρήση τεχνολογίας για τη διδασκαλία μαθητών έως 12 ετών.

Έχει διδακτική εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία και μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς. Έχει εργαστεί σε Ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές τόσο ως καθηγήτρια όσο και ως εξετάστρια. Επίσης, έχει εξειδίκευση 1) στα ταχύρρυθμα προγράμματα διδασκαλίας ενηλίκων με στόχο την αποστολή στελεχών σε επίλεκτες θέσεις εκτός Ελλάδας και 2) στην διδασκαλία της Έκθεσης σε όλες τις βαθμίδες.


e: info@chrysikaki.gr
w: chrysikaki.gr