Τηλ: 210 6008899
eleni@chrysikaki.gr
facebook

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, διαδραστικό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών από το σπίτι ή το γραφείο σε συνδυασμό με μαθήματα που σας παρέχει το ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ με καθηγητή.

Ο ενήλικας έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί ΔΩΡΕΑΝ σε ΔΥΟ προγράμματα της επιλογής του:

ΓΕΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (επίπεδα Beginners, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced),

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΑ που αφορούν τις ειδικότητες Τραπεζών, Επιχειρήσεων, Ιατρικής, Οικονομικών, Νέων Τεχνολογιών, Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Νομικών, Νοσηλευτών, Καθηγητών, Υπαλλήλων Γραφείου καθώς και Αγγλικά για Ταξίδια και για Εγκατάσταση σε Αγγλόφωνη χώρα.

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ευχέρεια λόγου. Παράλληλα διδάσκει και ενισχύει τη γραμματική και το λεξιλόγιο και αναπτύσσει την ικανότητα κατανόησης γραπτών και ακουστικών κειμένων.

Το σύστημα είναι μοναδικό διότι εντοπίζει τα λάθη στην προφορά του σπουδαστή και τον εκπαιδεύει ώστε να διορθώσει την άρθρωσή του.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω το πρόγραμμα:

  • Επικοινωνήστε με το ΧΡΥΣΙΚΑΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ για να αποκτήσετε τη δωρεάν συνδρομή σας.
  • Με την τρίμηνη ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή σας θα λάβετε έναν κωδικό για ΟΛΑ τα προγράμματα Γενικών Αγγλικών (Everyday English 1-3 και Advanced) καθώς και για ένα πρόγραμμα Εξειδικευμένων Αγγλικών της επιλογής σας.
  • Αυτός ο κωδικός ενεργοποιεί τον ατομικό σας λογαριασμό και έχετε εύκολη και αυτόματη πρόσβαση στα προγράμματα από το σπίτι ή το γραφείο.

Το Κέντρο μας παρέχει μαθήματα με καθηγητή, για να ενισχύσετε την εκμάθηση της γλώσσας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε το δικό σας πρόγραμμα σήμερα!

Πολύ εύκολη πρόσβαση από τη Στάση Μετρό ΧΑΛΑΝΔΡΙ